ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Το www.ohmypet.gr 

είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης εμπορευμάτων μέσω του Διαδικτύου που δημιούργησε η ΕΤΑΙΡΕΙΑ. Η έδρα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ βρίσκεται στο Περιστέρι Αττικής, . Το ηλεκτρονικό κατάστημα λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ohmypet.gr υπό τους όρους και προϋποθέσεις που παρατίθενται παρακάτω.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ έχει θέσει ως πρωταρχικό σκοπό της την καλύτερη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών που θα επισκεφθούν τις ιστοσελίδες του www.ohmypet.gr μέσω της δημιουργίας και καλλιέργειας κλίματος εμπιστοσύνης.

Είναι σημαντικό για εμάς οι πελάτες μας να είναι πάντα ενημερωμένοι και διασφαλισμένοι και για τον λόγο αυτό θεωρούμε υποχρέωση μας να ενημερώσουμε τους επισκέπτες / πελάτες του ηλεκτρονικού καταστήματος www.ohmypet.gr για τους παρακάτω όρους χρήσης.

ΑΓΟΡΕΣ

-Διαδικασία Αγοράς

Σκοπός μας είναι η εξυπηρέτησή σας μέσα από μια απλή, γρήγορη, ασφαλή και ευχάριστη διαδικασία συναλλαγής: Πλοηγηθείτε στο www.ohmypet.gr, επιλέξτε τα εμπορεύματα που σας ενδιαφέρουν και επιθυμείτε να αγοράσετε μέσα από την μεγάλη συλλογή του www.ohmypet.gr. Προσθέστε τα στο «ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ» (SHOPPING BAG) κάνοντας κλικ στο σχετικό εικονίδιο (BUTTON) ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ (ΑDD TO BAG) το οποίο είναι ενιαίο για όποια αγορά και αν πραγματοποιήσετε κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψής σας στο www.ohmypet.gr

Με τον τρόπο αυτό δημιουργείτε την παραγγελία σας. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τα βήματα της σύντομης διαδικασίας πληρωμής (CHECK OUT) προκειμένου να ολοκληρώσετε την αποστολή της παραγγελίας σας, αφού πρώτα συμπληρώσετε στα ανάλογα πεδία τα απαραίτητα στοιχεία σας που ζητούνται. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραγγελίας θα λάβετε από εμάς ένα ενημερωτικό e-mail με την επιβεβαίωση λήψης της παραγγελίας σας.

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε τηλεφωνική παραγγελία μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε στο τηλέφωνο που είναι αναρτημένο στο website.

-Διαθεσιμότητα προϊόντων

Στην περίπτωση που κάποιο από τα εμπορεύματα που παραγγείλατε δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει πέραν του χρονικού ορίου των 5 εργάσιμων ημερών, μέχρι να βρεθεί το είδος.

Εάν κάποιο είδος της παραγγελίας σας χαρακτηριστεί σαν ελαττωματικό ή είναι σε έλλειψη, τότε η παραγγελία σας θα εκτελεστεί μερικώς και θα σας αποσταλούν τα υπόλοιπα εμπορεύματα της παραγγελίας σας, μαζί με ενημερωτικό σημείωμα σχετικά με την μερική εκτέλεση της παραγγελίας. Αν το είδος που δεν δύναται να αποσταλεί είναι το μοναδικό της παραγγελίας σας, τότε ακυρώνεται η παραγγελία και σας αποστέλεται σχετικό ενημερωτικό email.

Εάν το είδος που ακυρώθηκε είχε πληρωθεί με κάρτα, μόλις ακυρωθεί η παραγγελία, δρομολογείται η επιστροφή της αξίας του στο αντίστοιχο μέσο πληρωμής.

-Ακύρωση παραγγελίας

Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο θελήσετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας μετά την καταχώρησή και ολοκλήρωση της στο www.ohmypet.gr θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών του www.ohmypet.gr μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ή τηλεφωνικά.