Στο Ohmypet φροντίζουμε όλες οι παραγγελίες να είναι έξω από τη πόρτα σας το συντομότερο δυνατόν!
Τα μεταφορικά σε οποιαδήποτε παραγγελία άνω των 50€ είναι δωρεάν και παραγγελίας κάτω του συγκεκριμένου ποσού έχουν μια χρέωση των 4,50€.
Υπάρχει διαφορά στη χρέωση των μεταφορικών, ανάλογα με το βάρος του δέματος.

Η παραγγελία από τη στιγμή που θα πραγματοποιηθεί από τον πελάτη και θα σταλεί στο τμήμα των αγορών της επιχείρησης, μπορεί να αποσταλλεί από την αποθήκη μας την ίδια μέρα, δηλαδή εντός 24 ωρών, σε περίπτωση πλήρης διαθεσιμότητας. Αν το προϊόν της επιλογής σας δεν είναι διαθέσιμο τη δεδομένη στιγμή, επικοινωνεί μαζί σας εκπρόσωπος μας για οποιαδήποτε καθυστέρηση.

Από τη στιγμή που η παραγγελία δοθεί στην συνεργαζόμενη μεταφορική μεταφορική εταιρία-courier παύει να είναι ευθύνη του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Το κατάστημα μας λειτουργεί καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή και ώρες 9:00-17:00, καθώς επίσης οι παραδόσεις των παραγγελιών γίνονται τις ίδιες ώρες καθημερινώς.

Η μεταφορική εταιρία-courier με την οποία θα γίνει η αποστολή των προϊόντων σας είναι οι εξής: Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ, BOX NOW

Αθήνα

-Ο χρόνος παράδοσης με τα ΕΛΤΑ είναι 1-3 εργασίες μέρες, ανάλογα με την διαθεσιμότητα.

-Με την ταχυμεταφορική BOX NOW, από την τι στιγμή που θα παραδοθεί στην ταχυμεταφορική, εντός 24 ωρών θα είναι σε Locker της επιλογής σας για 48 ώρες.

Κύπρος

Οι αποστολές γίνονται με Speedex και ο χρόνος παράδοσης είναι 7-10 εργάσιμες ημέρες, καθώς η μεταφορά πραγματοποιείται από θαλασσής.
Το κόστος αποστολής είναι στα 12,00€, ανεξάρτητα από τον όγκο και το βάρος της παραγγελίας.
Σε παραγγελίες άνω των 100€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν.