Blog

150 ονόματα για σκύλους: Κλασικές επιλογές για το κατοικίδιο ζώο σας

Μερικά ονόματα δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα, γι’ αυτό και ίσως να θέλετε ένα από αυτά για το σκύλο σας. Είτε ο νέος σας σκύλος είναι λίγο γκρίζος γύρω από τα αυτιά είτε το κουτάβι σας έχει μια σαφώς αξιοπρεπή εμφάνιση, υπάρχουν πολλά ονόματα για να διαλέξετε. Το ίδιο ισχύει και για τα μεγαλύτερα σε ηλικία σκυλιά golden gal εκεί έξω!

Ο σκύλος σας δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι ηλικιωμένος για να σας φανεί χρήσιμος αυτός ο κατάλογος. Έχει ο σκύλος σας μια παλιά ψυχή; Χαριτωμένες μικρές ρυτίδες που τον κάνουν να φαίνεται μεγαλύτερος από την πραγματική του ηλικία; Ας δούμε μερικά από τα καλύτερα ονόματα για ηλικιωμένους σκύλους για να τους δώσετε λίγη περισσότερη βαρύτητα στην καθημερινότητά τους.

Ονόματα για ηλικιωμένους

Για τα αρσενικά σκυλιά, δεν έχετε έλλειψη ιστορικών και διάσημων ονομάτων για να περιηγηθείτε και να τα συγκρίνετε με τη μοναδική εμφάνιση και προσωπικότητα του σκύλου σας. Ίσως να είναι περισσότερο ένας πονηρός Κλάιντ αντί για ένας διακεκριμένος Χάμφρεϊ. Μετακινηθείτε προς τα κάτω για να συγκρίνετε και να κρίνετε μόνοι σας. Είναι βέβαιο ότι τα περισσότερα από αυτά τα γνωρίζετε ήδη από κάπου.

Abraham
Albert
Alfred
Ambrose
Archibald
Arthur
Bernard
Barney
Basil
Benedict
Buddy
Byron
Calvin
Cedric
Charles
Chester
Clyde
Conrad
Cornelius
Duncan
Dwayne
Dwight
Edgar
Edwin
Elmer
Ernest
Errol
Eugene
Eustace
Frank
George
Gerald
Γκίλμπερτ
Glenn
Godfrey
Gordon
Γκρέγκορι
Franklin
Hal
Χάρολντ
Harvey
Henry
Hugh
Ike
Johnny
Kenneth
Leland
Melvin
Milton
Morris
Moses
Nelson
Niles
Norman
Leonard
Oscar
Otis
Otto
Percy
Percival
Quincy
Ralph
Reuben
Roland
Rudy
Sherman
Theodore
Ulysses
Walter
Wendall
Willard
Wilson
Victor

Ονόματα κυριών

Τα σκυλιά ηλικιωμένων κυριών έχουν μια πληθώρα ονομάτων για να διαλέξετε, είτε ψάχνετε για κάτι πραγματικά απαρχαιωμένο είτε για κάτι πιο κοντά στην εποχή της γιαγιάς σας. Αν το ηλικιωμένο διασωθέν ή νεότερο κουτάβι σας που μοιάζει με γριά κυρία χρειάζεται ένα κατάλληλο όνομα, μην κοιτάξετε παραπέρα από την παρακάτω λίστα.

Abigail
Ada
Agatha
Agnes
Alma
Beatrice
Bernadette
Bertha
Bessie
Betty
Blanche
Carol
Charlotte
Clara
Constance
Daisy
Della
Donna
Dorothy
Edith
Elizabeth
Evelyn
Florence
Francis
Genevieve
Gertrude
Gladys
Gretchen
Harriet
Hattie
Helen
Hilda
Ida
Irene
Josephine
Loretta
Lottie
Lucille
Mabel
Maggie
Margaret
Μάρθα
Maud
Mildred
Millicent
Nell
Olive
Ophelia
Pearl
Rose
Ruth
Sadie
Sophia
Στέλλα
Theresa
Ursula
Victoria
Wanda
Βίλμα
Winifred

Διάσημα & φανταστικά ονόματα ηλικιωμένων ανδρών

Καμία συλλογή ονομάτων ηλικιωμένων ανδρών δεν θα ήταν πλήρης χωρίς μια ενότητα που να τιμά τους πιο σεβάσμιους αργυρόμαυρους ηλικιωμένους του Χόλιγουντ, φανταστικούς και μη. Είτε θέλετε κάτι φανταχτερό και προφανές είτε προτιμάτε ένα διακριτικό όνομα για το κατοικίδιό σας, υπάρχουν τόνοι για να τους μελετήσετε και να διαλέξετε.

Oak
Gandalf
Yoda
Carl
Gable
Emmett
Dumbledore
Hagrid
Humphrey
Clark
Rhett
Lloyd
Xavier
Logan
Vernon
Nebbercracker
Pierce

Συμπερασμα

Πολλά από τα ονόματα της παραπάνω λίστας μας μπορούν να ταιριάξουν σε σκύλο οποιασδήποτε ηλικίας, αλλά οι περισσότεροι από εμάς πιθανώς τα ξέρουμε επειδή ακούγονται απλώς παλιά, πράγμα που είναι αρκετά καλό. Έχετε έναν γλυκύτατο σκύλο; Σκεφτείτε να του δώσετε το όνομα του πρωταγωνιστή του Χόλιγουντ Κλαρκ Γκέιμπλ, ή ίσως του Πιρς από τον ηλικιωμένο ηθοποιό Τζέιμς Μποντ. Καθώς πολλοί από εμάς αρχίζουμε να γερνάμε, θα δούμε σύντομα τα ονόματά μας σε λίστες όπως αυτή η εκπληκτική!