Blog

Η λύση για να μην χάσετε ποτέ το κατοικίδιό σας: Αποκτήστε το GPS Tracker για κατοικίδια

Το να αφήνεις το κατοικίδιό σου για λίγο μόνο του μπορεί να σου δημιουργήσει άγχος, αλλά βρήκαμε τη λύση που χρειάζεσαι!

Μην ανησυχείς για τίποτα

Το να διασφαλίζετε πάντα την ασφάλειά τους, ακόμη και όταν πρέπει να τα αφήσετε μόνα τους στο σπίτι για δουλειά ή ταξίδι, μπορεί να είναι τρομακτικό. Ορισμένα σκυλιά και γάτες αρέσκονται ιδιαίτερα στο να εξερευνούν και να βγαίνουν μόνα τους στους κινδύνους του εξωτερικού κόσμου όταν δεν υπάρχει κανείς να τα προσέχει. Εάν έχετε πισίνα, αποτελεί επίσης έναν πρόσθετο κίνδυνο. Για να μην αναφέρουμε την κίνηση στους δρόμους που μπορεί να βλάψει τα πολύτιμα κατοικίδιά σας, αν καταφέρουν ποτέ να περάσουν τον φράχτη ή την αυλή σας.

Πρόκειται για απίστευτες συσκευές που όλοι θα χρειαστείτε!

Εντοπίστε το κατοικίδιό σας εξ αποστάσεως

Υπολογίζεται ότι περίπου 5 σκύλοι εξαφανίζονται κάθε μέρα μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στατιστικά στοιχεία όπως αυτό προκαλούν μεγάλη ανησυχία στους γονείς κατοικίδιων ζώων. Οι ανιχνευτές GPS για κατοικίδια είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βρεθούν τα χαμένα κατοικίδια. Ακόμη και αν έχετε πολλά κατοικίδια ζώα, όλα μπορούν να έχουν διαφορετικές συσκευές εντοπισμού GPS πάνω τους και μπορείτε να τα παρακολουθείτε όλα.Ομοίως, αν επισκεφτείτε ένα πάρκο που βρίσκεται κοντά στο σπίτι σας, αλλά ο σκύλος σας ενθουσιάστηκε λίγο παραπάνω και το έσκασε, τότε ο εντοπισμός της ακριβούς θέσης του μπορεί να είναι σωτήριος. Ορισμένες γάτες έχουν επίσης την τάση να εξερευνούν τη γειτονιά ή να τρέχουν μακριά όταν τρομάζουν. Το να γνωρίζετε πάντα πού βρίσκονται θα σας επιτρέψει να επέμβετε πριν συμβεί οτιδήποτε. Γενικά, όσο πιο γρήγορα μπορείτε να τις φτάσετε, τόσο πιο μακριά βρίσκονται από τον κίνδυνο να χαθούν για πάντα. Έτσι, η γρήγορη ανταπόκριση λόγω των δυνατοτήτων εντοπισμού ενός GPS Tracker για κατοικίδια ζώα μπορεί να είναι η διαφορά μεταξύ του να τα χάσετε και να περάσετε μια δύσκολη μέρα.

Τι είναι αυτοί οι ανιχνευτές;

Οι ανιχνευτές GPS για κατοικίδια ζώα είναι εύχρηστοι, επομένως δεν χρειάζεστε εκπαίδευση για να τους χρησιμοποιήσετε. Η συσκευή εντοπισμού GPS μπορεί να τοποθετηθεί στο κολάρο ή οπουδήποτε αλλού θέλετε στο κατοικίδιο ζώο σας. Για παράδειγμα, αν ο σκύλος σας βγαίνει πάντα έξω από την αυλή του και περιπλανιέται, μπορείτε να τοποθετήσετε το GPS στο κολάρο του και όταν φύγει, θα ξέρετε ακριβώς πού πήγε.

Το απόλυτο gadget

Το Anti-Lost Gps Tracker είναι μια αδιάβροχη συσκευή Bluetooth που βοηθάει να κρατάτε τα κατοικίδια ζώα σας ασφαλή. Η συσκευή έχει αυτονομία 6 περίπου μέρες, εφαρμόζεται στο περιλαίμιο και παρακολουθεί τα κατοικίδια σας σε όλες τους τις περιπέτειες.Το GPS Tracker για σκύλους και γάτες σας επιτρέπει να γνωρίζετε ακριβώς την θέση του κατοικίδιου σας ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να το βρείτε το εδώ.

Μόνο σε λίγα βήματα, μπορείτε να συνδέσετε το κινητό σας τηλέφωνο με τη συσκευή, να καταχωρήσετε τον αριθμό σας και σε περίπτωση απώλειας με το πάτημα ενός κουμπιού να έρθετε σε επικοινωνίας με το κατοικίδιο σας.Επιπλέον, με τη λειτουργία Geotracking, μπορείτε να ελέγχετε χωρικά το κατοικίδιό σας αφού χτυπάει συναγερμός όταν το κατοικίδιο ζώο εισέρχεται ή εξέρχεται από συγκεκριμένη περιοχή που έχετε ορίσει εσείς.
Φορέστε το στο κατοικίδιο σας και ξενοιάστε για ώρες!

Με μπαταρία που διαρκεί 150 ώρες σε standby mode.

Χαρακτηριστικά
Συσκευή Bluetooth 4.0
• Αδιάβροχο
• Αυτονομία μπαταρίας έως 6 ημέρες
• Ειδοποίηση χαμηλής μπαταρίας
• Πρακτικό και Φορητό
• Ακτίνα: 20-50 μέτρα (χωρίς εμπόδια)
• Συμβατό με: iPhone, iPad και Androiod 4.3 version και μετά

Μπορείτε να βρείτε το Anti-Lost Gps Tracker εδώ.

Δείτε πως μοιάζει

Μπορείτε να βρείτε το Anti-Lost Gps Tracker εδώ.