Blog

Τα best sellers του καλοκαιριού: Μην φύγετε για ταξίδι χωρίς αυτά τα προϊόντα για την γάτα σας

Η τροφή και το νερό είναι τα βασικά αγαθά που χρειάζεται κάθε γατούλα. Αλλά τα μπολ με την τροφή αδειάζουν γρήγορα και τα μπολ με το νερό μπορεί να είναι τόσο βαρετά! Με τις αυτόματες ταΐστρες γάτας COOLSEER Αυτόματος Τροφοδότης Φαγητού Με WiFi και με το σιντριβάνι νερού Σκύλου & Γάτας 1.5L, μπορείτε να προσφέρετε στις γάτες σας μια διασκεδαστική, μοντέρνα εμπειρία φαγητού που είναι ταυτόχρονα κομψή και καθαρή. Και ενώ οι γατούλες σας μασουλάνε και γλύφουν με χαρά από την φανταχτερή τους ταΐστρα και το σιντριβάνι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι γατούλες θα έχουν πάντα φρέσκια τροφή και νερό, είτε είστε στη δουλειά, είτε ταξιδεύετε, είτε απλά προσπαθείτε να κοιμηθείτε καλά!


Τα οφέλη μιας αυτόματης ταΐστρας για γάτες

Αν θέλετε να αναβαθμίσετε τη ρουτίνα του γεύματος της γατούλας σας, δείτε τα οφέλη ενός αυτόματου ταϊστή γάτας:

Έλεγχος μερίδας

Εάν η γατούλα σας πρέπει να προσέχει το βάρος της, οι αυτόματοι ταΐστρες μπορούν να μοιράζουν τη σωστή ποσότητα τροφής τη σωστή στιγμή.

Διασφάλιση για ταξίδια

Όταν πρέπει να αφήσετε τα γατάκια σας για μερικές ημέρες, οι αυτόματοι ταΐστρες εξασφαλίζουν ότι οι γάτες σας θα έχουν άφθονη φρέσκια τροφή για το διάστημα της απουσίας σας.

Ευκολία

Με έναν αυτόματο τροφοδότη, μπορείτε να προγραμματίσετε τις ώρες φαγητού της γάτας σας. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα πέσετε θύμα πεινασμένων γουργουρητών όταν θέλετε να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω!

Γιατί θα αγαπήσετε τις αυτόματες ταΐστρες

Αναλάβετε τον έλεγχο της αγάπης της γάτας σας για την κροκέτα με τη χρονομετρημένη σίτιση που επιτρέπει τη γουρουνίσια δοσολογία. Τα εύχρηστα κουμπιά κάνουν τον προγραμματισμό παιχνιδάκι και το διαφανές τζάμι στο μπροστινό μέρος του δοχείου τροφής σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τα επίπεδα τροφής. Όσον αφορά την καθαριότητα, κάθε μέρος του αυτόματου ταΐστη Granary δεν είναι μόνο σφραγισμένο για να αποτρέπει την απώλεια υγρασίας, αλλά ο σχεδιασμός διατηρεί επίσης την τροφή της γάτας σας ασφαλή από παράσιτα, βακτήρια και μούχλα. Οι ενσωματωμένοι αισθητήρες υπερύθρων σταματούν επίσης τον τροφοδότη όταν εντοπίζουν εμπόδια, εμποδίζοντας έτσι την τροφή να ξεχειλίσει από τα μπολ.

Και εδώ είναι κάτι διασκεδαστικό! Η φωνητική λειτουργία βοηθά τη γάτα σας να εγκλιματιστεί γρήγορα στην ταΐστρα, καθώς θα ακούει το γνωστό σας κάλεσμα για φαγητό κάθε φορά που θα διανέμεται η τροφή. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ούτε για διακοπές ρεύματος, καθώς η εφεδρική μπαταρία εξασφαλίζει ότι η τροφή εξακολουθεί να διανέμεται εγκαίρως όταν το ρεύμα σβήνει.

Βρείτε την αυτόματη ταΐστρα γάτας εδώ

Τα οφέλη ενός σιντριβανιού νερού για γάτες

Γνωρίζατε ότι οι γάτες έλκονται περισσότερο από το τρεχούμενο νερό παρά από την ακίνητη λακκούβα που προσφέρει ένα μπολ με νερό; Είναι αλήθεια- τα γατίσια ένστικτα έλκουν τις γάτες στο τρεχούμενο νερό για τους εξής λόγους:

  • Το τρεχούμενο και ρέον νερό ενέχει μικρότερο κίνδυνο να περιέχει επιβλαβείς μολυσματικούς παράγοντες από ό,τι οι ακίνητες πηγές νερού στη φύση.
  • Η νυχτερινή όραση των αιλουροειδών βλέπει το κινούμενο νερό καλύτερα από το ακίνητο νερό.
  • Οι γάτες μπορούν να ακούσουν το τρεχούμενο νερό σε σχέση με ένα μη κινούμενο πιάτο νερού ή μια λακκούβα.
  • Το κινούμενο νερό τείνει να είναι πιο οξυγονωμένο, παρέχοντας στις γάτες μια πιο φρέσκια γεύση.
  • Τα σιντριβάνια νερού όχι μόνο ικανοποιούν τα φυσικά ένστικτα των αιλουροειδών, αλλά ενθαρρύνουν επίσης τις γάτες να πίνουν περισσότερο νερό. Η σωστή ενυδάτωση αποτελεί τεράστιο μέρος της διατήρησης των γατών ευτυχισμένων και υγιών. Επιπλέον, το να παρακολουθείτε τον καταρράκτη του νερού από το σιντριβάνι μπορεί να είναι τόσο διασκεδαστικό όταν είστε γάτα!

Η αυτόματη Αυτόματη Βρυσούλα Σιντριβάνι Σκύλου & Γάτας 1.5L

Το σιντριβάνι μπορεί να παρέχει στα κατοικίδια ζώα καθαρότερο νερό και να μειώσει τον κίνδυνο ασθένειας. 3 επιλογές που ρυθμίζουν την ταχύτητα ροής του νερού. Μέγιστη χωρητικότητα 1,5L.