Blog

100+ Ονόματα για σκύλους με βούλες: Διασκεδαστικές και μοναδικές επιλογές για το κατοικίδιό σας 

 Έχετε ένα νέο σκυλί στη ζωή σας και έχετε τα μπολ, τα παιχνίδια, το κρεβάτι και την τροφή. Αλλά πώς θα το ονομάσετε; Το σπουδαίο με το να έχεις ένα σκύλο με βούλες είναι ότι οι βούλες τους αποτελούν την τέλεια έμπνευση. Πολλά ονόματα σκύλων έχουν βασιστεί στην εμφάνιση -το Σπότ, για παράδειγμα, είναι ένα κλασικό όνομα. Τα 101 σκυλιά της Δαλματίας της Disney προσφέρουν επίσης πολλές επιλογές, ειδικά αν ο σκύλος σας είναι στην πραγματικότητα Δαλματίας. 

 Ωστόσο, τι γίνεται αν ψάχνετε για κάτι διαφορετικό και όχι τόσο προφανές; Λοιπόν, συγκεντρώσαμε όλα τα καλύτερα ονόματα για τον σκύλο με βούλες σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποφασίσετε ποιο είναι το καλύτερο! 

 Πώς να ονομάσετε τον στικτό σας σκύλο 

Ακριβώς επειδή έχετε ένα θέμα στο μυαλό σας, το να αποφασίσετε από πού να ξεκινήσετε μπορεί ακόμα να σας φαίνεται δύσκολο. Πώς μπορείτε να περιορίσετε την αναζήτησή σας; Κάθε σκύλος με βούλες είναι μοναδικός- ορισμένοι ιδιοκτήτες θα αφιερώσουν λίγο χρόνο για να γνωρίσουν τα νέα μέλη της οικογένειάς τους προτού τους δώσουν όνομα. Άλλοι μπορεί να εμπνευστούν από φανταστικούς χαρακτήρες ή διάσημους ανθρώπους με την ίδια ράτσα με αυτούς. 

 Ο κανόνας σχετικά με την εύρεση του τέλειου ονόματος είναι ότι δεν υπάρχει κανόνας. Ωστόσο, το καλύτερο είναι να βρείτε ένα όνομα που δεν είναι προσβλητικό και δεν θα σας φέρει σε δύσκολη θέση για να το μοιραστείτε με τον κτηνίατρο. Παρακάτω, έχουμε διαχωρίσει τις επιλογές μας σε θέματα, και ακόμη και αν δεν βρείτε κάτι που σας αρέσει εδώ, έχετε μια ιδέα για το τι υπάρχει! 

 Διασκεδαστικά ονόματα για σκύλους με βούλες 

 Ας ξεκινήσουμε με διασκεδαστικά ονόματα, γιατί είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η ζωή δεν χρειάζεται να είναι πάντα σοβαρή. Θα μοιραστείτε πολλές διασκεδαστικές στιγμές με το κουτάβι σας, οπότε ποιος καλύτερος τρόπος υπάρχει για να τιμήσετε το σκύλο σας με ένα όνομα που σας κάνει να χαμογελάτε; 

     Blizzard 

    Buttons 

    Τσίτα 

    Chocolate Chip 

    Cookie 

    Crumbs 

    Dab 

    Dice 

    Domino 

    Dottie 

    Dovie 

    Drops 

    Dusty 

    Fawn 

    Firefly 

    Ladybug 

   Leo 

    Mark 

    Minnie 

    Moo 

    Moray 

    Motley 

    Pep 

    Pied 

    Poxer 

    Raisin 

    Rasher 

    Star 

    Starling 

 

Ονόματα για τους τύπους των σκύλων με βούλες 

 Υπάρχουν πολλοί τύποι σκύλων με βούλες – ορισμένοι έχουν τέλειες βούλες. Ας δούμε, λοιπόν, τις διάφορες ράτσες και πώς μπορεί να διαφέρουν τα ονόματά τους. 

Ονόματα για τα σκυλιά Δαλματίας 

 Όταν πρόκειται να δώσετε όνομα στο δαλματίας σας, μπορείτε να βρείτε έμπνευση οπουδήποτε. Θα μπορούσατε να δανειστείτε ονόματα από άλλα ζώα που έχουν το ίδιο χρώμα, όπως ένα πάντα, για παράδειγμα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την Disney για έμπνευση. 

     Checkers 

    Cruella 

    Dipstick 

    Fidget 

    Φακίδες 

    Πάντα 

    Patch 

    Penny 

    Perdita 

    Πόλκα 

    Pongo 

    Pop 

    Poppy 

    Popsie 

    Rolly 

    Spatter 

    Sylvester 

    Tux 

 Ονόματα για Brittanys 

 Μπορεί να μην είναι η πρώτη ράτσα που σκέφτεστε όταν σκέφτεστε ένα σκυλί με βούλες, αλλά το μοτίβο των κηλίδων τους είναι σήμα κατατεθέν της ράτσας. Ας δούμε, λοιπόν, ονόματα για τα σκυλιά των οποίων οι βούλες δεν είναι απόλυτα στρογγυλές. 

    Banner 

    Brindle 

    Crest 

    Dapple 

    Oreo 

    Patches 

    Smudge 

    Speckle 

    Specks 

    Splash 

    Splatter 

    Sprinkle 

    Stipple 

  Ονόματα για αμερικανικά τεριέ 

 Μπορεί να μην έχουν τρίχωμα με βούλες, αλλά το αμερικανικό άτριχο τεριέ έχει δέρμα με βούλες. Μπορείτε να βρείτε ένα κατάλληλο όνομα για αυτό το μοναδικό κουτάβι παρακάτω. 

     Aurora 

    Baldilocks 

    Baldwin 

    Cueball 

    Evil 

    Fuzzless 

    Monty 

    Moon 

    Bigglesworth 

    Pebbles 

    Σρεκ 

    Slinky 

    Smoky 

    Squidward 

    Velvet 

    Whiskers 

Χαριτωμένα ονόματα για σκύλους με βούλες 

Αυτά τα ονόματα είναι τόσο αξιολάτρευτα όσο και μοναδικά, τα οποία ελπίζουμε ότι θα συνοψίσουν το χαριτωμένο, μοναδικό στο είδος του στικτό σκυλί σας! 

     Ace 

    Ashes 

    Bandit 

    Blotch 

    Bongo 

    Μπότες 

    Bullseye 

    Butler 

    Πεταλούδα 

    Cosmo 

    Cowie 

    Dabble 

    Felix 

    Mittens 

    Nova 

    Orion 

    Otis 

    Peanuts 

    Polkadots 

    Puzzles 

    Scrabble 

    Snoopy 

    Κάλτσες 

    Spade 

    Spots 

    Swirl 

Περίληψη 

 Το να βρείτε πώς θα ονομάσετε το νέο σας σκύλο ακούγεται σαν να είναι το ευκολότερο μέρος της απόκτησης ενός νέου κατοικίδιου. Αλλά με τόσες πολλές επιλογές, μπορεί μερικές φορές να γίνει μια από τις πιο απαιτητικές δουλειές. Το να σκεφτείτε ένα θέμα είναι πάντα μια εξαιρετική αρχή, αλλά πρέπει ακόμα να περιορίσετε τις επιλογές σας. Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε διαχωρίζοντας τα πιθανά ονόματα σε διαφορετικά θέματα. Είμαστε σίγουροι ότι ό,τι κι αν αποφασίσετε, το στικτό σκυλί σας θα το λατρέψει!