Blog

Κάντο μόνος σου: Kράτα καθαρό τον σκύλο σου στο σπίτι

Η καθαριότητα του σκύλου μας είναι εξαιρετικά σημαντική για να μπορούμε να συνυπάρχουμε σε ένα περιβάλλον με ασφάλεια, χωρίς βρωμιές και μικρόβια παντού. Επίσης η σχολαστική καθαριότητα του σκύλου μας μπορεί να προλάβει διάφορες ασθένειες του τετράποδου φίλου μας.

Ο σκύλος χρειάζεται:

  • Μπάνιο
  • Χτένισμα
  • Καθαρισμό στόματος και δοντιών
  • Κόψιμο νυχιών
  • Κούρεμα

Και όλα αυτά ανάλογα με τις ανάγκες του ίδιου του σκύλου αλλά και της ράτσας του. Πολλά από αυτά μπορείτε να τα κάνετε και στο σπίτι, γλυτώνοντας το μηνιαίο χρηματικό ποσό σε κάποιον groomer. Για παράδειγμα είναι σημαντικό να μπορείτε να πλένετε και να φροντίζετε τα δόντια του και μόνοι σας.
Ίσως μετά την βόλτα σε μια βροχερή λασπώδη μέρα ή μετά από ένα λιπαρό γεύμα του να θέλετε να τον καθαρίσετε τοπικά, να τον κάνετε ολόκληρο μπάνιο γιατί κυλίστηκε στις λάσπες ή να του καθαρίσετε τα δόντια.

Ναι, μπορείτε να το κάνετε και μόνοι σας στο σπίτι χωρίς να ψάχνετε ραντεβού τελευταία στιγμή. Το σημαντικότερο είναι να έχετε προμηθευτεί τα κατάλληλα εργαλεία: μια βούρτσα και ένα σαμπουάν για το μπάνιο, μια χτένα για τις μπερδεμένες τρίχες και ένα ειδικό βουρτσάκι – οδοντόβουρτσα για σκύλους.

Τα καλύτερα προϊόντα για να το κάνετε μόνος σας στο σπίτι

1.Οδοντόβουρτσα Δακτύλου Σιλικόνης Finger Brush Για Ζώα

Η μαλακή οδοντόβουρτσα για σκύλους και γάτες είναι ειδικά σχεδιασμένη για οδοντιατρική φροντίδα κατοικίδιων ζώων. Τέρμα η οδοντική πλάκα και η κακή αναπνοή των κατοικίδιων ζώων. Ξεχάστε τους ακριβούς λογαριασμούς κτηνιάτρων – φροντίστε μόνοι σας τα δόντια του κατοικίδιου ζώου σας.

 

2.Μαλακή Βούρτσα Σιλικόνης Με Δοχείο Σαμπουάν

 

Βούρτσα καθαρισμού σιλικόνης για κατοικίδια με μαλακές ίνες που καθαρίζουν αποτελεσματικά το τρίχωμα. Διαθέτει ενσωματωμένο δοχείο για σαμπουάν αλλά και βολική λαβή που διευκολύνει το κράτημα της βούρτσας.

3.Δοχείο Καθαρισμού Πατούσας

Ειδικά προσαρμοσμένο για κατοικίδια, για ασφαλή περιποίηση ποδιών. Ιδανικό για χρήση μετά από υπαίθριες δραστηριότητες. Με μαλακές τρίχες σιλικόνης που επιτρέπουν βαθύτερη διείσδυση για να αφαιρέσετε εντελώς τη βρωμιά από τα πόδια του κατοικίδιου ζώου σας. Αποσυναρμολογείται εύκολα.