Blog

Καθαρισμός πατουσών κατοικίδιου: Το εργαλείο που θα σας κάνει τη ζώη λίγο πιο εύκολη

Η καθημερινή βόλτα του σκύλου μας είναι μια αναγκαία δραστηριότητα μέσα στην τεταμένη και έντονη καθημερινότητά μας. Η βόλτα του σκύλου μας ή η έξοδος της γατούλας μας στον κήπο μπορεί να είναι ευεργετική διαδικασία – αλλά και αναγκαία – για αυτά, αλλά καμιά φορά για τον ιδιοκτήτη η βόλτα επιφέρει μπελάδες. Ο σκυλάκος μας μπορεί να πατάει όλο χαρά και νάζι μέσα σε λάσπες, χώματα και βρωμιά του δρόμου μεταφέροντας όλες αυτές τις ακαθαρσίες στο σπίτι και στα έπιπλά μας.

Έχετε, όμως, αναρωτηθεί αν αυτή η δραστηριότητα είναι υγιεινή και ασφαλής;

Ο καθαρισμός πατούσας δεν είναι πάντα μια απλή ρουτίνα εάν δεν έχετε βρει τον κατάλληλο τρόπο να καθαρίσετε εύκολα τις πατούσες του σκύλου σας, χωρίς εκείνος να διαμαρτυρηθεί ή εσείς να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να είστε σίγουροι ότι το πατουσάκι του είναι καθαρό.

Ας δούμε πρώτα παρακάτω γιατί ο καθαρισμός είναι τόσο σημαντικός και ύστερα πώς μπορείτε να τον πετύχετε απλά και γρήγορα με μια καινοτόμα και έξυπνη λύση που κοστίζει ελάχιστα.

Γιατί οπωσδήποτε πρέπει να καθαρίζετε τις πατούσες του σκύλου σας πριν μπει σπίτι;

Φυσικά, υπάρχουν προφανείς λόγοι. Αν ο σκύλος σας πατάει σε χώμα ή λάσπη, δεν θέλετε να γεμίσει λάσπη το σπίτι, τον καναπέ και άλλα μέρη που πατάει. Είναι όμως αυτό το μοναδικό πρόβλημα;

Δυστυχώς, δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα! Τα πόδια των σκύλων μπορεί να μεταφέρουν επικίνδυνα βακτήρια που δεν μπορείτε να φανταστείτε. Όπως λοιπόν εσείς βγάζετε τα παπούτσια σας για λόγους υγιεινής πριν μπείτε στο σπίτι σας έτσι αντίστοιχα είναι ανάγκη να καθαρίσετε τα πόδια του σκύλου σας πριν μπει και αυτός στο σπίτι.

Υπάρχουν και άλλα μικρόβια με παρόμοια αντοχή που μπορούν να μεταφερθούν μέσω της βρωμιάς από ζώα, όπως ο σκύλος σας που πατάει κατά λάθος πάνω του. Αν θέλετε λοιπόν να έχετε ένα καθαρό σπίτι που δεν τρομάζει εσάς και τα παιδιά σας, σας συνιστούμε να εντάξετε το πλύσιμο των ποδιών του σκύλου σας στην καθημερινή σας ρουτίνα. Με απλά λόγια, ένας ιός μπορεί να εισέλθει στο σπίτι σας και να καταλήξει στον καναπέ σας, στο κρεβάτι σας και σε εσάς μέσα σε λίγα λεπτά.

Πως γίνεται ο σωστός καθαρισμός της πατούσας;

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να καθαρίσετε τα πέλματα των ποδιών του σκύλου σας μετά τη βόλτα. Για τα σκυλιά που προτιμούν τα πατουσάκια, μπορείτε να τα φοράτε κατά τη διάρκεια της βόλτας. Μπορείτε επίσης να σκουπίσετε τις πατούσες του με αντιβακτηριδιακά υγρά μαντηλάκια σκύλου ή ακόμα και dry αφρός που δεν θέλει ξέβγαλμα με νερό, αλλά μόνο την χρήση μια απορροφητικής πετσέτας. Τέλος, η καλύτερη και πιο δημοφιλής λύση, την οποία προτείνουμε με βάση την εμπειρία μας, είναι ένα καθαριστικό για τις πατούσες του σκύλου.

 

Τι είναι το δοχείο καθαρισμού πατούσας για σκύλους;

Πρόκειται για ένα δοχείο που αποτελείται από μαλακά ακροδάχτυλα σιλικόνης. Γεμίζεται με νερό και υποαλλεργικό σαμπουάν για σκύλους και εφαρμόζεται ένα-ένα στις πατούσες του σκύλου σας. Είναι εντελώς ανώδυνο, βαθύ και αποτελεσματικό και η όλη διαδικασία διαρκεί μόνο λίγα λεπτά. Επιπλέον η τιμή του είναι επίσης πολύ προσιτή και θα το κρατήσετε για χρόνια! Είναι ένας ασφαλής τρόπος για να καθαρίσετε τα πέλματα των ποδιών του σκύλου σας πριν λερώσουν τα χαλιά, τους καναπέδες και τα πατώματά σας.

Πως θα χρησιμοποιήσω το δοχείο καθαρισμού πατούσας για σκύλους;

Γεμίστε το με νερό και σαπούνι: Χρησιμοποιήστε το με αντιβακτηριδιακό σαπούνι, μπορεί να αφαιρέσει αποτελεσματικά τα βακτήρια και τους μύκητες.

Βάλτε τα πόδια του σκύλου μέσα ένα προς ένα: Οι μαλακές, απαλές, χοντρές τρίχες σιλικόνης θα χαλαρώσουν τη βρωμιά και τη λάσπη από το πόδι του σκύλου σας και η περιστροφή των μαλακών σιλικονένιων τριχών θα βοηθήσουν την απομάκρυνση της βρωμιάς από το πόδι του.

Ξεπλύνετε τα: Όταν τελειώσετε τη διαδικασία καθαρισμού των ποδιών αδειάστε το βρώμικο νερό και καθαρίστε το δοχείο και την αποσπώμενη σιλικονένια επιφάνεια με τρεχούμενο νερό και ήπιο καθαριστικό.

 

Ιδανικό για να το έχετε πάντα μαζί σας

 • Ιδανικό για το πάρκο, το βουνό, τη θάλασσα
 • Ιδανικό για το σπίτι ή το αυτοκίνητο
 •  Εύχρηστο στη χρήση
 • 100% ασφαλές και άνετο για τα κατοικίδια
 • Ευκολία στο πλύσιμο
 • Μεταφέρεται παντού
 • Ανθεκτικό στη διάβρωση
 • Ευκολία στη συναρμολόγηση

Γνωρίστε τον Καθαριστή Πατούσας Σκύλου και Γάτας 360°

Ο κυλινδρικός σχεδιασμός σας επιτρέπει να πλένετε αποτελεσματικά τις δυσπρόσιτες περιοχές. Το στόμιο του καθαριστή ποδιών είναι κατάλληλο για όλα τα μεγέθη κατοικίδιων ζώων. Ιδανικό για χρήση στο σπίτι ή σε εξωτερικούς χώρους για να καθαρίσετε τις πατούσες του κατοικίδιου σας πριν αγγίξετε τα έπιπλα ή το χαλί.

Ημιαυτόματη περιστροφή 360 μοιρών

Γεμίστε το κύπελλο με ½ χλιαρό νερό και με μερικές σταγόνες αντιβακτηριδιακό σαμπουάν σκύλου. Τοποθετήστε τα πόδια του κατοικίδιου ζώου στο κύπελλο καθαρισμού και πιέστε τη λαβή για να περιστρέψετε αυτόματα τη βούρτσα κατά 360 μοίρες και να ξεκινήσετε το πλύσιμο των ποδιών.

 

Διαθέτει μαλακές τρίχες σιλικόνης που βοηθούν στην απομάκρυνση όλων των ρύπων, της λάσπης, της άμμου, της σκόνης, της βρωμιάς από το πόδι του σκύλου ή της γάτας σας. Καθαρίζετε σε περίπου 15 δευτερόλεπτα. Πριν αφαιρέσετε την πατούσα, χρησιμοποιήστε μια επιφάνεια αποστράγγισης σιλικόνης για να αφαιρέσετε την περίσσεια νερού από την πατούσα του σκύλου και στη συνέχεια σκουπίστε την με μια πετσέτα.
Το κύπελλο και η βούρτσα είναι αφαιρούμενα, έτσι μπορείτε να ανοίξετε το προϊόν και να αφαιρέσετε τις βούρτσες σιλικόνης για να το κάνετε ακόμα πιο καθαρό.

Προσοχή: αφήστε το να στεγνώσει πριν το επαναχρησιμοποιήσετε.

Χαρακτηριστικά

 • Το καθαριστικό του ποδιού μπορεί εύκολα να καθαριστεί με νερό.
 • Άνετο και πρακτικό
 • Πολύ ανθεκτικό και υψηλής ποιότητας προϊόν
 • Βολικό Μέγεθος. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όχι μόνο για μικρά έως μέτρια σκυλιά, αλλά και για μεγάλα σκυλιά. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε άλλα μεγέθη καθαριστικών ποδιών.
 • Κορυφαίας ποιότητας, αντιαλλεργικά υλικά
 • Εύκολο στην χρήση και μεταφορά ώστε να το παίρνετε μαζί σας στη βόλτα

Προδιαγραφές του προϊόντος

Κατάλληλο για: Σκύλους και Γάτες
Υλικό: Πλαστικό, Σιλικόνη, Αντιαλλεργικό
Χρώμα: Λευκό
Διαστάσεις: : 21.5 * 10 * 15.5cm
Βάρος: 365g

 

Μπορείτε να βρείτε τον καθαριστή για τις πατούσες σκύλου εδώ.