Blog

Πώς να εξοικονομήσετε χρήματα από τις τροφές κατοικίδιων: Συμβουλές ειδικών

Τα κατοικίδια μπορεί να είναι ακριβά πλάσματα για να τα κρατήσετε ευτυχισμένα. Εκτός από πολλή αγάπη, χρειάζονται τακτικές επισκέψεις στον κτηνίατρο, παιχνίδια, λιχουδιές και τροφή. Η αναζήτηση προσφορών και εκπτώσεων μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα με την πάροδο του χρόνου. Επειδή η τροφή είναι η κύρια πηγή που τα ζώα λαμβάνουν τις βιταμίνες, τα μέταλλα και άλλα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται, η διατροφή με μάρκες υψηλής ποιότητας είναι πάντα σημαντική, ακόμη και αν είναι πιο ακριβή από κάποιες εναλλακτικές λύσεις. Συνεχίστε να διαβάζετε για να ανακαλύψετε συμβουλές ειδικών που θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα σε υψηλής ποιότητας τροφές.

Συμβουλές για το πώς να εξοικονομήσετε χρήματα στην τροφή γάτας

1. Αγοράστε χύμα

Η αγορά χύμα είναι μια δοκιμασμένη στρατηγική για εξοικονόμηση χρημάτων και συχνά μπορείτε να εξοικονομήσετε έναν τόνο αγοράζοντας σε μεγάλες ποσότητες. Η ξηρή τροφή είναι συνήθως καλή για περίπου 6 εβδομάδες μετά το άνοιγμα της σακούλας. Οι ανοιχτές υγρές τροφές μπορούν να αποθηκευτούν στο ψυγείο και συνήθως παραμένουν φρέσκες για τουλάχιστον δύο ημέρες. Αλλά οι μη ανοιγμένες υγρές τροφές σε κονσέρβα μπορούν να αποθηκευτούν για μεγάλο χρονικό διάστημα και παραμένουν καλές μέχρι την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται στο δοχείο. Η αγορά τροφής χύμα είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να κάνετε οικονομία στην τροφή της γάτας.

2. Συγκρίνετε τις τιμές

Εάν η γάτα σας έχει ήδη ένα αγαπημένο είδος τροφής, αφιερώστε λίγα λεπτά για να συγκρίνετε τις τιμές, καθώς οι διάφοροι έμποροι λιανικής πώλησης πωλούν μερικές φορές προϊόντα σε ελαφρώς διαφορετικές τιμές. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι η αγαπημένη κροκέτα του φίλου σας κοστίζει λιγότερο όταν αγοράζεται σε ένα συγκεκριμένο κατάστημα. Η αγορά του ίδιου προϊόντος μέσω διαδικτύου κοστίζει μερικές φορές λιγότερο από ό,τι στα καταστήματα τροφίμων ή κατοικίδιων ζώων. Απλά θυμηθείτε να συνυπολογίσετε τα έξοδα αποστολής όταν κάνετε τους υπολογισμούς σας.
3. Εγγραφείτε σε Newsletters

Οι έμποροι λιανικής πώλησης συχνά ανακοινώνουν προσφορές μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενημερώνοντας τους πελάτες για τις τελευταίες πωλήσεις και εκπτώσεις. Ορισμένοι στέλνουν ακόμη και κουπόνια και κωδικούς που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εξοικονομήσετε χρήματα είτε σε συγκεκριμένα προϊόντα είτε σε ολόκληρη την αγορά σας. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να μαθαίνετε για επερχόμενες πωλήσεις και προσφορές. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στις τροφές για κατοικίδια ζώα απλά αγοράζοντας μερικές επιπλέον σακούλες από την αγαπημένη τροφή της γάτας σας, όταν αυτή βγαίνει σε έκπτωση, την οποία θα γνωρίζετε επειδή έχετε εγγραφεί στο ενημερωτικό δελτίο.
4. Αποθηκεύστε την τροφή σωστά

Για να διασφαλίσετε ότι η τροφή θα παραμείνει νόστιμη και μετά το άνοιγμα της σακούλας, αποθηκεύστε την τροφή στην αρχική της συσκευασία – είναι σχεδιασμένη για να μειώνει την ποσότητα του φωτός και του αέρα που φτάνει στο προϊόν. Οι περισσότερες συσκευασίες τροφών για κατοικίδια ζώα είναι σχεδιασμένες να επανασφραγίζονται για να βοηθούν στη διατήρηση της φρεσκάδας. Αν αποθηκεύετε την τροφή της γάτας σας σε διαφανές πλαστικό δοχείο, κρατήστε το μακριά από το φως και φυλάξτε το σε ντουλάπι.

5. Χρησιμοποιήστε πιστωτικές κάρτες με επιστροφή

Η αγορά τροφής και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης με μια πιστωτική κάρτα που προσφέρει επιστροφή είναι ένας εύκολος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα σε όλες τις αγορές σας με την πάροδο του χρόνου. Ορισμένες εταιρείες προσφέρουν κάρτες που σας επιτρέπουν να παίρνετε πίσω ένα ποσοστό από όσα ξοδεύετε σε μετρητά. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ψάξει για την καλύτερη προσφορά και διαβάστε τα ψιλά γράμματα για να βεβαιωθείτε ότι είδη όπως η τροφή για κατοικίδια ζώα πληρούν τις προϋποθέσεις. Και θυμηθείτε να ρυθμίσετε την πιστωτική σας κάρτα για αυτόματες πληρωμές, ώστε να διασφαλίσετε ότι δεν θα επιβαρυνθείτε με τόκους για όσα αγοράζετε. Αυτή η συμβουλή λειτουργεί μόνο αν είστε επιμελείς στην πλήρη εξόφληση του λογαριασμού της πιστωτικής σας κάρτας κάθε μήνα.
6. Χρησιμοποιήστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Πολλοί κατασκευαστές τροφών για ζώα συντροφιάς διαθέτουν λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που μερικές φορές παρέχουν πληροφορίες σχετικά με προσφορές. Κάντε like ή ακολουθήστε τον κατασκευαστή της αγαπημένης τροφής για να μάθετε για τις εκπτώσεις και άλλους τρόπους εξοικονόμησης. Το να ακολουθείτε τα καταστήματα κατοικίδιων ζώων στην αγαπημένη σας πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μαθαίνετε για εκπτώσεις και προσφορές για να εξοικονομήσετε τροφή για γάτες. Ακόμη και οι εταιρείες που προσφέρουν premium τροφές για κατοικίδια ζώα ανακοινώνουν μερικές φορές πωλήσεις και εκπτώσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

7. Επωφεληθείτε από τη δωρεάν αποστολή

Τα έξοδα αποστολής μπορούν να αθροιστούν γρήγορα αν είστε τακτικός αγοραστής στο διαδίκτυο. Η αγορά τροφής (και άλλων ειδών) μέσω διαδικτυακών εμπόρων λιανικής πώλησης που προσφέρουν δωρεάν αποστολή μπορεί να εξοικονομήσει τόνους χρημάτων με την πάροδο του χρόνου. Πιθανόν να χρειαστεί να ξοδέψετε ένα ελάχιστο ποσό για να δικαιούστε δωρεάν αποστολή, γεγονός που αποτελεί έναν ακόμη λόγο για να εξετάσετε το ενδεχόμενο να κάνετε μαζικές αγορές. Εάν παραγγέλνετε ένα προϊόν για πρώτη φορά, σκεφτείτε να παραγγείλετε από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που προσφέρει δωρεάν επιστροφές, σε περίπτωση που η γάτα σας δεν είναι ευχαριστημένη με τη νέα της κροκέτα και πρέπει να επιστρέψετε μερικές κλειστές σακούλες.
8. Συμμετέχετε σε προγράμματα πόντων

Ορισμένα καταστήματα κατοικίδιων ζώων προσφέρουν προγράμματα πόντων που μπορούν να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα για τη τροφή. Διαθέτουν προγράμματα που σας επιτρέπουν να κερδίζετε πόντους για τις αγορές σας, τους οποίους μπορείτε στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε για να εξοικονομήσετε χρήματα σε άλλα είδη. Πολλά από αυτά τα προγράμματα συνοδεύονται από πρόσθετα οφέλη, όπως ειδικές εξοικονομήσεις σε άλλα προϊόντα που πωλεί ο λιανοπωλητής. Τα προγράμματα με πόντους μπορούν να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα σε τροφές για κατοικίδια ζώα και άλλα βασικά είδη για τη γάτα σας, όπως ξύστρα, λιχουδιές, ακόμη και ένα λουρί.
9. Σερφάρετε στο διαδίκτυο στις δημοφιλείς γιορτές

Οι έμποροι λιανικής πώλησης και οι κατασκευαστές τροφών για κατοικίδια ζώα απευθείας στον καταναλωτή συχνά διοργανώνουν εκπτώσεις γύρω από δημοφιλείς γιορτές. Οι πληροφορίες σχετικά με τις εκπτώσεις είναι συχνά εύκολο να βρεθούν- λεπτομέρειες σχετικά με τις τρέχουσες προσφορές αναρτώνται συνήθως στις αρχικές σελίδες των λιανοπωλητών. Να θυμάστε ότι πολλοί λιανοπωλητές επεκτείνουν αυτές τις εκπτώσεις μόνο σε συγκεκριμένους τύπους προϊόντων και είναι καλύτερο να διαβάζετε τα ψιλά γράμματα πριν από την παραγγελία για να βεβαιωθείτε ότι τυχόν κωδικοί κουπονιών ή εκπτώσεις μπορούν να εφαρμοστούν στις τροφές για κατοικίδια ζώα.

Συμπέρασμα

Η διατροφή του κατοικίδιου σας με υψηλής ποιότητας τροφές που παρέχουν όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία τους και είναι εύκολο να εξοικονομήσετε χρήματα στις τροφές αγοράζοντας χύμα, αποθηκεύοντας σωστά τις τροφές του κατοικίδιου ζώου σας και εκμεταλλευόμενοι τις προσφορές. Εάν ο κτηνίατρός σας συστήσει στη γάτα σας να αλλάξει σε μια συγκεκριμένη διατροφή για ιατρικούς λόγους, ζητήστε δείγματα, ώστε να μπορέσετε να επιτρέψετε στη γάτα σας να δοκιμάσει τα πράγματα πριν αγοράσετε μεγάλες ποσότητες τροφής που το κατοικίδιό σας μπορεί τελικά να μην είναι πρόθυμο να φάει.