Blog

To Best Seller του καλοκαιριού: Το Σιντριβάνι νερού για κατοικίδια που έχει ξετρελάνει τους φιλόζωους και δε θες να χάσεις με τίποτα!

Κουραστήκατε να καθαρίζετε και να ξαναγεμίζετε το πιάτο με το νερό του κατοικίδιου ζώου σας κάθε μέρα; Ή μήπως ο σκύλος ή η γάτα σας δεν πίνει αρκετό νερό, παρά τις προσπάθειές σας να το κάνετε πιο ελκυστικό; Αν ψάχνετε για μια βολική λύση σε αυτά τα προβλήματα, ίσως αξίζει να αποκτήσετε ένα σιντριβάνι νερού για κατοικίδια ζώα.

Τι είναι το συντριβάνι νερού;

Τα σιντριβάνια νερού για κατοικίδια, που ονομάζονται επίσης αυτόματες ποτίστρες, είναι παρόμοια με τις αυτόματες ταΐστρες για κατοικίδια, με τη διαφορά ότι γεμίζουν με νερό αντί για τροφή. Όπως και οι αυτόματες ταΐστρες, υπάρχουν διάφορες διαθέσιμες επιλογές, αλλά η προϋπόθεση τους είναι η ίδια – θα παρέχουν μια συνεχή ροή νερού σε ένα πιάτο για το κατοικίδιό σας. Ορισμένες από αυτές χρησιμοποιούν τη βαρύτητα για την αναπλήρωση του νερού, ενώ άλλες συνδέονται στον τοίχο και λειτουργούν σαν σιντριβάνι.

Αν σκέφτεστε να αποκτήσετε ένα σιντριβάνι νερού για κατοικίδια ζώα για το σκύλο ή τη γάτα σας, αλλά δεν είστε ακόμα σίγουροι αν αξίζει τον κόπο, δείτε μερικά από τα παρακάτω οφέλη.

Λόγοι για να αποκτήσετε ένα

1. Το κατοικίδιό σας θα έχει πρόσβαση σε φρέσκο νερό ανά πάσα στιγμή.

Ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη ενός σιντριβανιού νερού για κατοικίδια ζώα είναι ότι θα διατηρεί το νερό του κατοικίδιου ζώου σας φρέσκο. Εάν έχετε έναν σκύλο ή μια γάτα που είναι πολύ ιδιότροπος σχετικά με την κατάσταση του νερού τους, μια αυτόματη ποτίστρα μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Είναι ιδιαίτερα βολικό για τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων που έχουν πολυάσχολο πρόγραμμα ή τις πιο ζεστές ημέρες κατά τις οποίες συνήθως θα βρίσκατε τον εαυτό σας να ξαναγεμίζει συνέχεια το μπολ με το νερό του κατοικίδιου ζώου σας

Επειδή πολλά σιντριβάνια νερού για κατοικίδια ζώα έχουν μεγάλη δεξαμενή και μπορούν να αποθηκεύσουν μια αξιοπρεπή ποσότητα νερού, δεν θα εξαντληθούν τόσο γρήγορα όσο ένα κανονικό μπολ με νερό.

2. Φιλτράρει το νερό.

Το φιλτραρισμένο νερό δεν έχει απλώς καλύτερη γεύση, είναι επίσης καλύτερο για εσάς και το κατοικίδιό σας. Μια αυτόματη ποτίστρα θα φιλτράρει συνεχώς το νερό καθώς επιστρέφει στο πιάτο, αφαιρώντας στοιχεία όπως τρίχες, βρωμιά ή άλλες ακαθαρσίες που θα μπορούσαν να μολύνουν το νερό ή να είναι επιβλαβή για το σκύλο ή τη γάτα σας να τα καταπιεί.

3. Ενθαρρύνει την ενυδάτωση.

Μερικοί σκύλοι ή γάτες δυσκολεύονται να πάρουν αρκετό νερό σε καθημερινή βάση όχι επειδή δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό, αλλά επειδή απλά δεν ενδιαφέρονται. Μια αυτόματη ποτίστρα μπορεί να σας βοηθήσει να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα. Ο θόρυβος και η κίνηση του νερού που ρέει μέσα στο πιάτο θα κεντρίσει πιθανότατα το ενδιαφέρον του κατοικίδιου ζώου σας και θα του υπενθυμίσει να πιει!

4. Το νερό παραμένει δροσερό.

Το πιο δροσερό νερό είναι πάντα πιο αναζωογονητικό από το χλιαρό νερό που έχει μείνει έξω για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πολλές αυτόματες ποτίστρες θα διατηρήσουν τη θερμοκρασία του νερού πιο δροσερή, αφού λειτουργεί συνεχώς. Παρόλο που μπορεί να μη φαίνεται μεγάλη υπόθεση εκ πρώτης όψεως, το πιο δροσερό νερό θα είναι πιο δελεαστικό για το κατοικίδιό σας.

Σιντριβάνια νερού

Καθαρισμός: Όταν πρόκειται για τον καθαρισμό μιας αυτόματης ποτίστρας, μπορεί να χρειαστεί να την αποσυναρμολογήσετε λίγο, ώστε να μπορέσετε να φτάσετε σε όλα τα κομμάτια που πρέπει να καθαριστούν. Κοιτάξτε τις οδηγίες της συγκεκριμένης ποτίστρας για να δείτε πώς μπορείτε να την αποσυναρμολογήσετε με ασφάλεια. Χρησιμοποιήστε ζεστό νερό και σαπούνι για να καθαρίσετε όλα τα μέρη και φροντίστε να ξεπλύνετε το μοτέρ για να απομακρύνετε τυχόν υπολείμματα.

Φίλτρα: Εκτός από τον τακτικό καθαρισμό του σιντριβανιού νερού του κατοικίδιου ζώου σας, θα πρέπει να φροντίζετε να αντικαθιστάτε το φίλτρο νερού. Το πόσο συχνά θα πρέπει να το αντικαθιστάτε εξαρτάται από τον τύπο του σιντριβανιού και του φίλτρου που χρησιμοποιείτε. Κατά μέσο όρο, ένα φίλτρο πρέπει να αντικαθίσταται κάθε 2 έως 4 εβδομάδες.

Ένα ακόμη πράγμα που πρέπει να σημειώσετε είναι ότι αν αποφασίσετε να πλύνετε οποιοδήποτε εξάρτημα της ποτίστρας του κατοικίδιου ζώου σας στο πλυντήριο πιάτων, μην τα θέλετε μαζί με τα πιάτα σας. Δεν θέλετε να διακινδυνεύσετε να μεταδώσετε τυχόν επιβλαβή βακτήρια από τα πιάτα του κατοικίδιου ζώου σας στα δικά σας. Φροντίστε επίσης να ελέγξετε τη συγκεκριμένη ποτίστρα για να βεβαιωθείτε ότι είναι ασφαλής για να τη βάλετε στο πλυντήριο πιάτων.

 

Το ιδανικό σιντριβάνι

Η αυτόματη βρυσούλα-σιντριβάνι σκύλου & γάτας μπορεί να παρέχει στα κατοικίδια ζώα καθαρότερο νερό και να μειώσει τον κίνδυνο ασθένειας. Διαθέτει 3 επιλογές που ρυθμίζουν την ταχύτητα ροής του νερού. Μέγιστη χωρητικότητα 1,5L.

Το σιντριβάνι για κατοικίδια είναι κατασκευασμένο από υλικό PC ποιότητας τροφίμων, το οποίο είναι φιλικό προς το περιβάλλον, μη τοξικό, άγευστο και ανθεκτικό. Ο απλός σχεδιασμός της είναι βολικός για αποσυναρμολόγηση και καθαρισμό.

Συνολική χωρητικότητα 1.5L που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες κατανάλωσης νερού γατών, σκύλων και κουνελιών. Όταν πηγαίνετε στη δουλειά, δεν υπάρχει πλέον λόγος να ανησυχείτε αν το κατοικίδιό σας δεν έχει αρκετά φρέσκο νερό!

Χαρακτηριστικά:

• Ενσωματωμένο φίλτρο καθαρισμού
• 3 διαφορετικές επιλογές ροής ανάλογα με την προτίμηση του κατοικιδίου σας
• Αθόρυβη αντλία
• Εύκολο καθάρισμα
• Mη τοξικό, άγευστο και ανθεκτικό
• Ισχύς: 2,5 W
• Βύσμα: USB ΕΕ (220 V)

 

Μπορείτε να βρείτε το συντριβάνι εδώ.

Εάν επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε το άρθρο παρακαλούμε διατηρήστε ενεργή πηγή